Verjonging en immuniteit

Verjonging en immuniteit post thumbnail image

Draai het ijzeren wiel van de tijd terug…

Onderzoekers hebben een geweldige doorbraak op een bepaald gebied van de wetenschap, dat is begrijpen hoe „REDOX SIGNALERING MOLECULEN” werken. Ze hebben zich gerealiseerd dat ze de functies van cellen moeten begrijpen op moleculair niveau om de ontwikkeling en het herstel van zieke cellen te beïnvloeden.

Redox-signaleringsmoleculen kunnen van enorme hulp zijn bij het onderhouden en herstellen van onze gezondheid. Hoewel redox-signaalmoleculen slechts een fractie van een seconde in het menselijk lichaam kunnen leven, wetenschappers zijn erin geslaagd ze in een biologisch actieve vorm te stabiliseren en ze op te slaan zodat het aan mensen kan worden toegedient in een consumeerbare vorm.

Deze technologie is ook uniek en het proces is beschermd door patenten. Totdat deze technologie kwam, was er geen manier om de productie van de natuurlijke redoxmoleculen in ons lichaam te herstellen en veroudering om te keren.

Redox signaal molekulen spelen een vitale rol in het lichaam:

  • Ze detecteren cellulaire schade.
  • Ze repareren beschadigde cellen.
  • Ze vervangen beschadigde cellen door gezonde.
  • Ze beïnvloeden ook de communicatie tussen genen!

Deze unieke technologie is geen medicijn, kruid, vitamine, mineraal, vruchtensap of voedingsstof. Redox is veel meer dan dat! Het heeft een enorm werkingsmechanisme, bewezen in gezondheidsgebieden waar de westerse geneeskunde niet langer kan helpen. Het kan het lichaam positief beïnvloeden op een niveau en in een mate die geen ander supplement heeft kunnen bereiken. Het heeft een geheel nieuwe categorie geopend in de geschiedenis van de geneeskunde. Het is een doorbraak van een omvang die wetenschappers en artsen niet hebben gezien, sinds penicilline voor het eerst werd geproduceerd.

Wil je meer weten over de technologie en hoe je deze kunt krijgen?

Neem contact met mij op voor meer informatie:

Je kunt bellen naar het nr 0485 03 03 09

maandag 09-21 u

dinsdag-vrijdag 20-21

zaterdag 09-21 u

Indien ik niet kan opnemen laat een korte boodschap achter met jou naam en nummer en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Je kan me een mail sturen naar ayurandi@sproosia.com

Je kan een afspraak maken voor een online presentatie op deze link:

https://calendly.com/ayurandi/redox-presentatie

Of laat jou gegevens en bericht achter via dit formulier: